Topfoto workshop

Kom på fedtsten workshop

Nu har du muligheden for at prøve kræfter med materialet fedtsten, og skabe din egen skulptur, smykke, figur eller, hvad du nu finder på.
Fedtsten er en blød stenart, som kan bearbejdes med knive, file, save etc. og får den fineste overflade, hvis den poleres med vandslibepapir - mulighederne er mange!

Hvis I er en gruppe på minimum fire personer, kan I booke jeres egen workshop. Kontakt Vinni Bakkensen på tlf. 21 68 77 26 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere aftale vedr. dato og pris.

OBS:
Der arbejdes kun i våde sten, og det er derfor en betingelse for at deltage, at du kan tåle at have våde hænder eller arbejde med handsker.

STED:
Galleri V, Søndersøvej 21, Dyreby, 6854 Henne. Tlf. 21 68 77 26. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Køb rå fedtsten til egne projekter

Da jeg selv importerer de rå fedtsten i store mængder, har jeg altid et stort udvalg af sten at vælge i mellem. Du er velkommen til, at komme forbi, for at udvælge og købe sten til dine egne projekter.
Der er sten fra ca. to kg. op til ca. 25 kg., prisen er 50,- kr. pr. kg. uanset farve og størrelse. Stenene er fibertestet  fri for asbest.
Der sælges kun hele sten.

 Galleri v frit

Vinni Bakkensen  •  Søndersøvej 21, Dyreby  •  6854 Henne  •  Tlf. +45 2168 7726  •  vb@galleri-v.dk


DESIGNED BY THEILGAARD