Topfoto workshop

Kom på fedtstenworkshop 

Nu har du muligheden for at prøve kræfter med materialet fedtsten, og skabe din egen skulptur, smykke, figur eller, hvad du nu finder på.
Fedtsten er en blød stenart, som kan bearbejdes med knive, file, save etc. og får den fineste overflade, hvis den poleres med vandslibepapir - mulighederne er mange!

 

Hvornår:

Følg med her på siden. Jeg vil løbende, offentliggøre, nye workshops med åben tilmelding. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil skrives op til en workshop. Så vil jeg kontakte dig, når der er kursister nok til et hold.

Hvis i kan samle et hold på min. fire personer, kan I booke jeres egen workshopdag. For nærmere aftale, kontakt  Vinni Bakkensen på tlf. 21 68 77 26 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Hvor:
Galleri V, Søndersøvej 21, Dyreby, 6854 Henne.

 

Pris:

Kr. 800,- pr. person, ved min. fire personer, for en workshop på fem timer, inkl. lån af værktøj og brug af vandslibepapir samt kaffe og the.

Fedtsten til eget forbrug betales særskilt og skal købes i Galleri V, kr. 50,- pr. kg.


Ved tilmelding betales kr. 400,- som ikke refunderes ved afbud. De sidste kr. 400,- betales på dagen for din workshop.

 

 

OBS:
Der arbejdes kun i våde sten, og det er derfor en betingelse for at deltage, at du kan tåle at have våde hænder eller arbejde med handsker (skal medbringes).
Du skal være min. 15 år, for at deltage i en workshop, uden, at der også er en betalende voksen tilstede.

 

Køb rå fedtsten til egne projekter

Da jeg selv importerer de rå fedtsten i store mængder, har jeg altid et stort udvalg af sten at vælge i mellem. Du er velkommen til, at komme forbi, for at udvælge og købe sten til dine egne projekter.
Der er sten fra ca. to kg. op til ca. 25 kg., prisen er 50,- kr. pr. kg. uanset farve og størrelse. Stenene er fibertestet  fri for asbest.
Der sælges kun hele sten.

 Galleri v frit

Vinni Bakkensen  •  Søndersøvej 21, Dyreby  •  6854 Henne  •  Tlf. +45 2168 7726  •  vb@galleri-v.dk


DESIGNED BY THEILGAARD