Topfoto vinni

Jeg er autodidakt kunstner, og har siden 2003 arbejdet med maleri og glas, hvor fortolkninger af natur og stemning er primært tema. Derudover former jeg skulpturer af fedtsten, hvor jeg appellerer til sanserne via kombinationen af den rå sten mod den polerede flade. I disse værker indgår jeg en dialog med stenen - et samarbejde med naturen.

Jeg har stor fokus på at udvikle mit personlige udtryk, og værdsætter at arbejde i forskellige materialer, da de, hver især, kan afspejle de mange nuancer i mine indtryk.

Galleri V danner rammen om mit værksted - det er her, du kan opleve værkerne blive til. Galleriet fungerer også som permanent udstillingssted. I sommerhalvåret er der faste åbningstider, mens der hele året åbnes efter aftale.

Jeg har udstillet i og solgt værker til kunstforeninger og virksomheder i Danmark, samt solgt til private samlere i bl.a. Danmark, USA, Australien og Tyskland.

 

Medlem af: ProVarde - www.provarde.dk , Kunstnetværk Sydvestjylland - www.kunstnetsydvest.dk og "VINK" Varde Iværksætter Netværk for Kvinder.

 

Uddrag af teksten fra opslagsværket "101 KUNSTNERE" 2016

Vinni fortolker naturen, men også sin indre stemme. Hun er eftertænksom, poetisk, og lever sig dybt ind i de malerier hun skaber, når hun time efter time taler med sine lærreder. Indimellem holder hun en pause fra penslerne, og så former hun en stol! En stol til eftertænksomhed, til ro og tanker. En lille stol på måske 15 centimeter, skabt i fedtsten. "Tag plads på..." er titlen på de uperfekte stole. De har hver sit særpræg, hver sin personlighed. Eller hun reflekterer over livet mens hun former sine fade i glas. Atter er det den vestjyske natur, som lægger farve til. Himlen, havet og lyset.
At følge Vinni's kunst vækker følelsen af afdæmpet drama, eftertænksomhed, skrøbelighed og refleksion - som essensen af et liv gengivet på 20x20 cm.

Christina Kjelsmark, kunstner og kunsthistoriker

 

 

 Galleri v frit

Vinni Bakkensen  •  Søndersøvej 21, Dyreby  •  6854 Henne  •  Tlf. +45 2168 7726  •  vb@galleri-v.dk


DESIGNED BY THEILGAARD